Grazette

Grazette er et svensk varemerke med egen produksjon og sin selvfølgelige base i Gøteborg, hvor de har holdt til siden 1974. Deres overveldende kjærlighet til hår driver dem fremover år etter år – en kjærlighet som de ønsker å formidle gjennom effektive, gledesfylte og innovative produkter av høy kvalitet. Grazette tar alltid stort hensyn til en bærekraftig utvikling for både mennesker og miljø. På Lyko finner du hele Grazettes sortiment av profesjonell hårpleie og styling. Ta del i Grazettes kjærlighet til håret og opplev forskjellen!

ADD SOME COLOUR

Høy ytelse og visjonær fargepalett for profesjonelle kolorister! Oppdatert Bio-etterligningsteknologi med fytokeratin, gir 100% perfekt dekkevne og brukervennlig hårfarge med lang holdbarhet. Profesjonell hårfarge for salongbruk. 58 nyanser.

Add Some Color Ammonia Free

Gir deg som kolorist et komplett ammoniakkfritt fargesystem, fordelene med Bio-etterligningsteknologi med vegansk fytokeratin, mild duft og er ekstra skånsom mot en sensitiv hodebunn. Merk! Ammoniakkfrie farger kan ikke blandes med ammoniakk farger. Profesjonell hårfarge 30 nyanser.

Add some Liquid Gloss

Er en del av den totale tjenesten du som frisør kan og
bør tilby.
Ved å bruke denne typen produkter i arbeidet ditt løfter du som frisør ditt
arbeid og kundetilbud til neste nivå og dermed få en mye mer fornøyd kunde

Crush

Vi elsker Grazette Crush, en profesjonell hårpleieserie som ikke skuffer! Crush er basert på all Grazettes samlede kunnskap, noe som har resultert i en serie pålitelige produkter av virkelig høy kvalitet, som du aldri vil være foruten i hårpleiearsenalet ditt. Grazettes Crush er en serie uten noe “fuss”, med få produkter som gir raske og vakre resultater. Fokuset ligger på å reparere, pleie og gi fuktighet til skadet og tørt hår. Dette gjør de ved hjelp av biointelligent kreatin som reparerer håret fra innsiden der det trengs, og gjør håret mykt og glansfullt UTEN å tynge det ned. Har du ikke prøvd Grazette Crush Wonder Mask? 

XL haircare

Profesjonell hårpleie til fine priser Velkommen til XLs verden av profesjonell hårpleie, et merke som i det stille har foredlet hårpleiekunsten. Nå er det på tide at alle får ta del av hemmeligheten vår! Vi i XL er stolte av å være det smarte valget for kunder som krever høy kvalitet uten å måtte betale en formue. Vår tradisjon er å produsere profesjonell hårpleie på vår egen fabrikk, noe som gjør at vi kan levere kvalitetsprodukter direkte til deg. Vi har produkter for alle behov, for eksempel tørt hår, farget hår, skadet hår, krøllete hår eller for deg som ønsker mer volum. Nå lanserer vi et helt nytt design og en vegansk formel som gir de resultatene du ønsker, uten at det går på bekostning av kvaliteten. Men hemmeligheten er den samme: Profesjonell hårpleie, rett fra vår egen fabrikk.

Re-Boost

Tid for farge! Grazette Re-Boost er en serie pigmenterte hårkurer som har til hensikt å gi farge og glans tilbake til farget eller ufarget hår. Re-Boost er for deg som ønsker å forsterke, bevare eller forandre din nåværende hårfarge! Og som seg hør og bør for en ekte fargekur, er den også fantastisk fuktighetsgivende og mykgjørende, slik at du kan nyte et levende, mykt og nyfarget hår etterpå! Som en herlig bonus fjerner den også uønskede toner i håret! Hvor bra er ikke det?! Har du problemer med å finne riktig farge til håret ditt? Ikke noe problem, for du kan enkelt blande de hårkurene du har valgt i Re-Boost-serien for å få akkurat din nyanse.